Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДъщерята на убитата 46-годишна брокерка Теодора Бахлова –

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДъщерята на убитата 46-годишна брокерка Теодора Бахлова –
Коментари Харесай

Дъщерята на убитата брокерка Теодора Бахлова: Станимир е прикривал два трупа, той не може да нареже сам две тела

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Дъщерята на убитата 46-годишна брокерка Теодора Бахлова – Християна Радоева, сподели какво счита за гибелта на майка си. Както е известно, Теодора изчезна на 28 октомври предходната година, а тялото й беше намерено преди четири дни в Бургас. Един от арестуваните за убийството на Теодора и Юмер Юмеров е предприемачът Станимир Рагевски, който е бил бизнес сътрудник с Бахлова.

Как се усещам ли, бях готова за това, само че е извънредно, гнусно, не мога да го опиша. Явно са деляли нещо със Станимир Рагевски, другояче бяха другари. Той към мен, откакто мама изчезна, той се вайкаше, не можеше да повярва. Казваше: Ти ще видиш, тя като се върне. Оопитваше да ме настрои против майка ми, надали не, че не ме обича, че е избягала, че се е укрила, съобщи за „ Здравей, България “ по Нова Тв 23-годишната Християна Радоева.

Той дължеше пари, освен пари, само че и парцели. Още когато мама изчезна, аз споделих: Има нещо. Никой не ми повярва, по какъв начин криминалисти, най-хубавите, не имат вяра. Не ревизираха парцелите на Станимир, майка ми е била в бидони в неговия парцел, в случай че бяха създали това, щях да го схванат преди 10 месеца и в този момент Юмер щеше да е жив, сподели още Радоева.

Категорично има чадър – в Министерство на вътрешните работи, в прокуратурата, в Апелативния съд. Пуснала съм сигнали, ще продължа да диря истината, тъй като за мен не е напълно това истината. Ако беше арестуван в точния момент, мама можеше да е жива. Станимир даже и да не фактическият причинител, е прикривал два натрупа, той не може да нареже самичък две тела, добави Християна Радоева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР